HomeFactopediaBrainoffsRankingsCommunityLog In
You know 0 facts





Mon 14 Oct 13 #1 
kevg
The Grumpinator


I'm having awful trouble with my computer. I'm getting messages from facta ( not that that is the only problem ) saying "re-direct loop" or something very similar.

Now I got Vyk (Susie's lad) to flush the ports and other stuff and it worked fine for a couple of days. Now it's failing to load pages again. Is this the  re-direct loop getting stuck ??

Anybody know anything about computers ??




Knows 39891 facts
like | send message


Mon 14 Oct 13 #2 
JMK
Editor

I'm presuming you mean he cleared your cache. That usually solves problems like that. Which browser are you using? Does it happen if you use another browser? Is it only on Facta?




Knows 47147 facts
like | send message


Mon 14 Oct 13 #3 
kevg
The Grumpinator

google won't load at all, only some videos play (from the news !!), loading at 5kb/s. all in all I think I'm f*****




Knows 39891 facts
like | send message


Mon 14 Oct 13 #4 
JMK
Editor

Videos not playing is often an outdated Flash player but it sounds like more than that. If you aren't already try using Chrome browser and see if that helps.




Knows 47147 facts
like | send message


Mon 14 Oct 13 #5 
kevg
The Grumpinator

updated to latest Flash (no.11). I've been using Chrome for years. It's sort of working in IE !!!

I may have to take it to a shop and ask for a mercy killing.




Knows 39891 facts
like | send message


Mon 14 Oct 13 #6 
JMK
Editor

Hard to diagnose from a distance, there may be hope for it.




Knows 47147 facts
like | send message


Mon 14 Oct 13 #7 
kevg
The Grumpinator

Ta for trying miss.




Knows 39891 facts
like | send message


This topic is now closed.






   About - Terms - Privacy Log In